Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

hemelWaterafvoeren & goten

Wij leggen nieuwe dakgoten/HWA’s aan en repareren/onderhouden bestaande dakgoten/HWA’s.

Een zinken dakgoot kan na verloop van tijd (jaren) gaan lekken. Het zinkwerk wordt namelijk dunner, waardoor scheurtjes ontstaan. Dit kan vaak wel gerepareerd worden door een specialist met soldeer of een loodband/coating.

Voor het goed behoud van een gebouw is het belangrijk dat een dakgoot en hemelwaterafvoer regelmatig wordt onderhouden. Op platte daken kunnen verstopte afvoeren namelijk voor gevaarlijke situaties leiden. Goten en daken kunnen overlopen door bijvoorbeeld vervuiling (gebladerte, nestmateriaal of mossen). In een jaar tijd kan er al een verstopping van de dakgoot optreden. Reiniging en reparatie van de dakgoot kan dan lekkages voorkomen. Water kan zich namelijk ophopen wanneer er sprake is van verstopte afvoeren of dichtgeslibde dakgoten. Het water kan zich ook onder het dak trekken. Er zijn zelfs vogels die graag een nest bouwen in de dakgoot. Een dakgoot of HWA is doorgaans geproduceerd van PVC of zink.

Maak een afspraak

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren