Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Dakbedekkingen

W.J. van der Herp B.V. is gespecialiseerd in alle traditionele dakwerken, zoals pannen, bitumen, leiwerk, lood-en zink/koperwerk, roeven/felsen kappen, isolatie, daksingels, dakgoten en dakkapellen.

Daklekkage reparatie

U wilt dat het dak boven uw hoofd solide is. Hevige dakschade wordt doorgaans snel gerepareerd. Ook met lichte dakschade is een snelle reparatie zeer aan te raden. Snel handelen voorkomt namelijk dat de schade kan doorzetten in een échte kostenpost. W.J. van der Herp B.V. kan snel en voordelig uw dak repareren. Dakreparatie kan opeens hard nodig zijn.

Afwachten met repareren van dakschade is geen optie. Wij raden u aan om zo snel mogelijk u dak te laten repareren, dit voorkomt schade aan uw woning. W.J. van der Herp B.V. zorgt voor een kwalitatieve en snelle reparatie. Op die manier bent u weer beschermd tegen lekkage en andere soorten schade.

Maak een afpraak

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren